KARABÜK / MERKEZ - Mimar Sinan Ortaokulu

1. Dönem 1. Yazılı Örnek Soru Kitapçıkları

Mimar Sinan Anaokulu, eğitim öğretime başladı.

Telefon : 3704331973

Adres : 5000 EVLER CUMHURİYET MAH. 37. SK. M.SİNAN İLKÖĞRETİM SİTESİ NO: 32/1 MERKEZ / KARABÜK

May

Nis

2022-2023 Öğretim Yılı 2. Dönem Veli Toplantısı 29.04.2023 Cumartesi günü saat12.00'de yapılacaktır.

Kas

Okulumuz Rehber Öğretmenleri tarafından öğrencilerimize Akran Zorbalığı ile mücadele semineri verildi.

Kas

Öğrencilere bireyselleşmiş eğitim, öğretmenlere ise öğrencilerini izleme imkânı sunarak akademik başarıyı arttırmayı ve uzmanlarca filtrelenmiş içeriklerle bu alandaki ihtiyaçların giderilmesini amaçlayan Öğrenci - Öğretmen Destek Sistemi (ÖDS) hayata geçti.

May

Mimar Sinan Ortaokulu "İnsanlık Yararına Teknolojiler" , "AFET YÖNETİMİ KATEGORİSİNDE" Projemiz başarılı bulunarak bir üst seviyeye çıktı.Proje öğrencilerimizi danışman öğretmenleri Adem AKYOL'u tebrik eder,bir üst turda öğretmenimize ve  öğrencilerimize başarılar dileriz.

Mrt

Kitap okumak üzerine farkındalık oluşturmak ve kütüphaneler haftasında öğrencilerin okumaya dikkatini çekmek için Türkçe derslerinde yapılan "okuma saati uygulaması" okul kütüphanesinde gerçekleştirildi. Öğrencilerle kitaplar okundu.

Öğrencilere bilgi kaynakları ve kütüphane hizmetlerine yönelik bilgiler verildi. İlimizde bulunan İl Halk Kütüphanesi ve Karabük Üniversitesinin Kütüphanesi ile ilgili bilgiler verildi.

Okuldaki panolarda kütüphane ve kitaplar ile ilgili resimler, yazılar, afişler asılarak öğrenciler bilgilendirildi. Okulumuzda hafta ile ilgili resim ve şiir yazma yarışmaları yapıldı.