KARABÜK / MERKEZ - Mimar Sinan Ortaokulu

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından paylaşılan II.Yazılı örnek yazılı soruları

Şbt

Okulumuzda yapılacak ortak yazılıların "Konu Soru Dağılım Tabloları" ders bazında gruplandırılmış şekilde yayımlanmıştır.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesinin eylem planı yapıldı.

Milli Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf Tekin tarafından başlatılan; Dilimizin Zenginlikleri Projesi; okullarda yapılacak söz varlığını zenginleştirme çalışmaları ile öğrencilerin dilimizin zenginliklerini tanımasını, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşmasını, buna bağlı olarak da dili iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirmesini amaçlamaktadır.

Bu sayede öğrencilerimiz dilimizin seçkin ve özgün eserlerini tanıyacak, eserlerimizde geçen sözcüklerin derinliklerini (çeşitli anlamlarını) öğrenecek; milletimizin kültürünü, birikimini, düşünce dünyasını ve hayat tarzını söz varlığımızın içinde yeniden keşfedecektir.

--> Dilimizin Zenginlikleri Projesi Uygulama Kılavuzu

--> Ek 1 - Okul Öncesi Eğitim Kademesi Eylem Planı

--> Ek 2 - İlkokul ve Ortaokul Kademesi Eylem Planı

--> Ek 3 - Ortaöğretim Kademesi Eylem Planı

Ekm

1 Kasım 2023 Çarşamba günü yapılacak olan toplantımıza tüm velilerimiz davetlidir.

Okul Aile Birliği

Ekm