KARABÜK / MERKEZ - Mimar Sinan Ortaokulu

Mimar Sinan Ortaokulu

03704331973
Adres
5000 EVLER CUMHURİYET MAH. 37. SK. M.SİNAN İLKÖĞRETİM SİTESİ NO 32/1 MERKEZ / KARABÜK
Vizyon
İlimizde; akademik, sosyal, sportif ve kültürel alanlarda en başarılı ortaokullar arasında olmak.
Misyon
Okulumuz öğrencilerini; yeteneklerine ve ihtiyaçlarına uygun bir eğitim hizmeti sunarak, onların ruh, beden ve zihin yönünden sağlıklı ve dengeli yetişmiş, doğayı ve çevreyi koruyup geliştiren, istediğinde başarılı olacağına inanmış, kendine güveni tam bireyler olarak yetiştirmektir.
Başarılar
2019/2020 Eğitim Öğretim yılında 6 öğrencimiz Karabük Mehmet Vergili Fen Lisesini, 11 öğrencimiz Alparslan Gazi Anadolu Lisesini, 3 öğrencimiz Şehit Murat Akdemir Proje İmam Hatip Lisesini, 6 öğrencimiz Kardemir Anadolu İmam Hatip Lisesini, 6 öğrencimiz Karabük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini kazanarak LGS sınav puanı ile nitelikli liselere yerleşmeye hak kazanmışlardır.
Kalorifer (Doğalgaz)
Cumhuriyet Mah. 37 Nolu Cad. Merkez Camii Karşısı 78020 KARABÜK
5 Km
Atletizm Takımı, Futbol Takımı, Satranç Kulübü, Zeka Oyunları Kulübü